ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای کشور برای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه
آقای دکتر شجری معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی، بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای کشور برای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه تاکید کرد. ایشان در نشست شورای هماهنگی اداره کل امور ایثارگران گفت: بهرهگیری از ظرفیتها و پتانسیلهای مجموعههای داخل یا خارج از وزارت جهاد کشاورزی در جهت رسیدن به این دو هدف، دارای اهمیتی ویژه است.
وی ضمن قدردانی از فعالیتها و اقدامات اداره کل امور ایثارگران در خدمترسانی به ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی گفت: خدمت به ایثارگران و جانبازان و خانوادههای معظم شهدا وظیفه همه ماست. در این بین مسئولیت شما خطیر است و در حوزه خدمترسانی به افراد ارزشمندی مسئولیت دارید. افرادی که بر گردن همه ما حق دارند و در دوران دفاع مقدس، خالصانه و بدون تظاهر به سوی جبههها شتافتند.
به گفته این مسئول، هرآنچه نظام اسلامی ما دارد از برکت خون شهدا و مجاهدتهای ایثارگران است.
شجری یادآور شد: در دورانی که ما افتخار داشتیم تا همراه با جهادگران در جبههها حضور داشته باشیم، یکی از سختترین خبرها، شهادت نزدیکترین دوستت بود. البته نه از این جهت که وی را از دست داده بودیم، به دلیل این که چرا چنین توفیقی شامل حال ما نشده و از این قافله تنها ماندهایم.
لزوم نصب اِلِمان شهدای جهادگر در ساختمان وزارت جهاد کشاورزی
در ادامه این نشست، مشاور وزیر و سخنگوی وزارت جهاد کشاورزی توجه ویژه به فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و ترویج آن در جامعه را دارای اهمیتی دوچندان برشمرد و گفت: وزارت جهادکشاورزی به عنوان نماد حراست از امنیت غذایی کشور شناخته میشود و لازم است تا با نصب المانهایی مرتبط با ایثارگری جهادگران در دوران هشت سال دفاع مقدس در ورودی ساختمانهای ستاد وزارت، در کنار امر مقدس تولید و اشتغال، به نقش مهم حفاظت از امنیت مرزها توسط جهادگران نیز پرداخته شود.
محمدمهدی برومندی در خصوص تصویب قانونهای مرتبط با ایثارگران در دوران حضور خود در مجلس پرداخت و افزود: در فراکسیون ایثارگران مجلس نهم و دهم، احصا کردیم که کمترین خدمات به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران ارائه شده است و این حوزه نیازمند توجه و کار بیشتری است تا باعث بروز نارضایتی در این عزیزان نشود.
وی به بخشی از خاطرات خود از دوران حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل پرداخت و افزود: با توجه به مسئولیتهایی که مدتی در حوزه ایثارگران داشتهام، با مشکلات بسیار پیچیده جامعه ایثارگری آشنا هستم و برطرف کردن برخی از آسیبهای اجتماعی در جامعه هدف، نیازمند برنامهریزی و فعالیتهای بیشتری است.
جهاد سازندگی رکن سوم جنگ در دوران دفاع مقدس
مشاور وزیر و مدیرکل امور ایثارگران نیز در این نشست که به منظور ارائه گزارش فعالیتها، اقدامات و برنامههای آتی این اداره کل و در دفتر معاونت توسعه و منابع برگزار شده بود، ضمن معرفی بخشهای مختلف این اداره کل گفت: جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس به عنوان رکن سوم جنگ با اعزام بیش از 540 هزار نیرو به جبهههای جنگ تحمیلی و تقدیم 3396 شهید، 23913 جانباز و بیش از 1200 آزاده ، مسئولیت پشتیبانی و مهندسی جنگ را بر عهده داشته است.
سید حمزه رضوی افزود: رسالت این اداره کل، پاسداشت آن رشادتها، فداکاریها و جانفشانیها، ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و مجاهدت و خدمترسانی به ایثارگران جهادگر در چارچوب شرح وظایف ابلاغی و ظرفیتهای قانونی است.
در این نشست، روسای ادارات و همچنین معاونین به تشریح فعالیتها و همچنین برنامههای آتی این اداره کل حوزه تحت تصدی خود پرداختند.
گفتنی است؛ در پایان این نشست، پیشنهاد نصب المان شهدای جهادگر در ساختمانهای ستاد وزارت، مورد تاکید معاونت توسعه مدیریت و منابع نیز قرار گرفت که پیش طرح اولیه آن به منظور بررسی و تایید نهایی ارائه خواهد شد.