طرز تهيه واويشكا بادمجان
طرز تهيه واويشكا بادمجان
مواد اوليه :
بادمجان يك كيلوگرم
پياز درشت و فلفل سبز هر كدام چهار عدد
نمك، روغن و زردچوبه به ميزان لازم
دارچين دو قاشق چايخوري
تخم مرغ سه عدد
طرز تهيه:
بادمجان‌ها را پوست كنده به صورت مكعبي خرد مي كنيم و به آن نمك مي‌زنيم تا 30 دقيقه بماند و تلخاب آن خارج شود. پيازها را نيز پوست كنده خلالي خرد مي‌كنيم. روغن را در تابه‌اي ريخته و پياز‌ها را در آن تفت مي‌‌دهيم تا سبك شود. با فشار دست آب بادمجان‌ها را مي‌گيريم سپس به پياز اضافه مي‌كنيم. به غذا كمي زردچوبه افزوده و روي حرارت ملايم مرتب هم زده تا كاملا مخلوط پياز و بادمجان‌ها طلايي شوند. در كاسه‌اي تخم مرغ و دارچين را با چنگال زده سپس به واويشكا افزوده و خوب مخلوط مي‌كنيم تا تخم مرغ خودش را بگيرد. سپس حرارت را خاموش كرده فلفل‌ها را خرد نموده و با مواد مخلوط مي‌ كنيم.اين غذا با نان يا برنج سرو مي‌شود
تاریخ به روزرسانی:
1396/05/15
تعداد بازدید:
1497
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal