طرز تهيه كوفته كاشاني
طرز تهيه كوفته كاشاني
مواد اوليه:

برنج: 2/1 پيمانه (80 گرم)
آب :5 پيمانه (800 ميلي ليتر)
نمك: به مقدار لازم
گوشت چرخ كرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 300 گرم
پياز (رنده شده) : 1 عدد (140 گرم)
آرد نخودچي : 2/1 پيمانه (53 گرم)
فلفل سياه (پودرشده): به مقدار لازم
تخم مرغ : 1 عدد (55 الي 60 گرم)
سبزي (ريحان، پيازچه و تره) : 400 گرم (تميز و خرد كنيد)
زردچوبه (پودرشده) : 1 قاشق سوپ‌خوري (6 گرم)
روغن مايع (مخصوص سرخ كردن) : به مقدار لازم
آرد:2 قاشق سوپ‌خوري (18 گرم)
پياز داغ: 2/1 پيمانه (25 گرم)
آب گوشت : 4 پيمانه (640 ميلي ليتر)
زعفران (سائيده و حل شده در آبجوش) : 2 قاشق سوپ‌خوري (28 ميلي ليتر)
سركه : 3/1 پيمانه (54 ميلي ليتر)
شكر : 2 قاشق سوپ‌خوري (32 گرم)
نعناع داغ (براي تزئين) : به مقدار لازم

روش تهيه :

ابتدا برنج را به مدت سه ساعت با يك پيمانه آب و مقداري نمك خيس كنيد، بعد آنرا را روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و آب آن كاملاً تبخيـر شود. در ظـرفي ديگر گـوشت، پيـاز، برنج، آرد نخودچي، نمك، فلفل، تخم مرغ و نيمي از سبزي و زردچوبه را ريخته،تمام مواد را خوب مخلوط و ورز دهيد تا مايه كوفته كاملاً چسبندگي پيدا كند. براي تهيه سس كوفته نيز در ظرفي مناسب مقداري روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. زماني كه داغ شد، آرد را در آن تفت داده، پياز داغ و بقيه زردچوبه را اضافه كنيد. پس از كمي تفت دادن، آب گوشت را به همراه زعفران، مقداري نمك و فلفل اضافه كرده، روي حرارت بماند تا به جوش آيد. بقية سبزي را نيز بيفزائيد و بگذاريد به جوش آيد. كف دست را با مقداري روغن مايع چرب كرده، از مايه كوفته به اندازة دلخواه برداريد و به شكل گرد فرم دهيد و يكي يكي به سس كوفته اضافه كنيد. سپس حرارت را ملايم كرده تا پخته شوند. در اواخر پخت، سركه و شكر را مخلوط كرده به كوفته بيفزائيد و در ظرف مورد نظر بريزيد و با مقداري نعناع داغ تزئين و سرو كنيد.
تاریخ به روزرسانی:
1396/05/15
تعداد بازدید:
1615
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal