نكاتي درباره مصرف گروه ميوه ها و سبزيجات
نكاتي درباره مصرف گروه ميوه ها و سبزيجات
1- سبزيجات را تا جاي ممكن خام مصرف كنيد

2- سبزيجات و ميوه هاي خام را به خوبي شسته و پس از ضد عفوني مصرف نمائيد .

3- سبزيجات را با آب كم و يا مثل اسفناج بدون آب بپزيد

4- سالادي كه تهيه مي كنيد با فاصله كمي قبل از سر و غذا باشد ، زيرا ويتامين هاي موجود در آن در اثر در معرض هوا بدون تخريب مي شود

5- استفاده از چاشني ها مانند اب ليمو - آب نارنج - و غوره و روغن زيتون براي سالاد بسيار بهتر از سس هاي مايونز است .

6- از ميوه ها بصورت ميان وعده استفاده كنيد

7- مصرف ميوه بهتر از اب ميوه است

نكاتي درباره مصرف گروه مواد غذايي متفرقه

1- مصرف چربي ها ، شيريني ها و چاشني ها را محدود كنيد

2- در مصرف چربي ها سعي كنيد از روغنهاي مايع استفاده كنيد .

3- بهتر است افراد داراي اضافه وزن مصرف مواد قندي و نوشابه را به حداقل برسانند .

4- بهترين نوشيدني اب سالم است

5- مصرف چيپس را در رژيم غذايي به حداقل برسانيد .

6- به خاطر داشته باشيد مصرف يك نوبت از اين مواد اثر منفي آشكاري بر سلامت ندارد اثرات منفي آن با استفاده مكرر بروز مي كند و سلامت را به اسيب مي رساند .


منبع: معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد
تاریخ به روزرسانی:
1396/05/15
تعداد بازدید:
1494
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal