EN
صفحه نخست
پست الکترونیک
نقشه سایت
وروداعضاء
دوباره تلاش کنید
ریاست جمهوری
پایگاه دولت
پایگاه مجلس
مقام معظم رهبری
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
معرفی مجموعه
امکانات باغ
ارتباط با مدیریت
ارتباط با رستوران و رزرو میز
ارتباط با ما
نكاتي درباره مصرف گروه ميوه ها و سبزيجات
نكاتي درباره مصرف گروه ميوه ها و سبزيجات
1- سبزيجات را تا جاي ممكن خام مصرف كنيد
2- سبزيجات و ميوه هاي خام را به خوبي شسته و پس از ضد عفوني مصرف نمائيد .
3- سبزيجات را با آب كم و يا مثل اسفناج بدون آب بپزيد
4- سالادي كه تهيه مي كنيد با فاصله كمي قبل از سر و غذا باشد ، زيرا ويتامين هاي موجود در آن در اثر در معرض هوا بدون تخريب مي شود
5- استفاده از چاشني ها مانند اب ليمو - آب نارنج - و غوره و روغن زيتون براي سالاد بسيار بهتر از سس هاي مايونز است .
6- از ميوه ها بصورت ميان وعده استفاده كنيد
7- مصرف ميوه بهتر از اب ميوه است
نكاتي درباره مصرف گروه مواد غذايي متفرقه
1- مصرف چربي ها ، شيريني ها و چاشني ها را محدود كنيد
2- در مصرف چربي ها سعي كنيد از روغنهاي مايع استفاده كنيد .
3- بهتر است افراد داراي اضافه وزن مصرف مواد قندي و نوشابه را به حداقل برسانند .
4- بهترين نوشيدني اب سالم است
5- مصرف چيپس را در رژيم غذايي به حداقل برسانيد .
6- به خاطر داشته باشيد مصرف يك نوبت از اين مواد اثر منفي آشكاري بر سلامت ندارد اثرات منفي آن با استفاده مكرر بروز مي كند و سلامت را به اسيب مي رساند .
منبع: معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد
تاریخ به روزرسانی:
1396/05/15
تعداد بازدید:
1494
کلیه حقوق این سایت متعلق به
وزارت جهاد کشاورزی
می باشد
Powered by
DorsaPortal